Am scris la un moment dat despre cat de greu sau fezabil e sa stai cu acelasi partener de sex opus toata viata impreuna.

Cu cat trec anii imi dau seama ca e super super greu sa locuiesti cu acea persoana in aceeasi casa si ma gandesc cat de fain ar fi (sau asa pare acum fara sa fi incercat asta) sa stau in aceeasi locuinta cu prietenele mele cele mai bune/ apropiate/ long term.

Asa pare mai fun si mai appealing, chit ca ma bazez cand spun asta pe acele mini-vacante in care am fost cu fetele mele speciale si care asta au fost, mini. Deci poate daca s-ar fi prelungit nu ar mai fi fost totul asa de wow.

Iar azi, la cafea, am aflat ca au fost oameni mai intelepti (exista asa ceva?) care nu doar ca s-au gandit dar au trecut deja la fapte: grupuri de prietene de 2-5 care s-au mutat in aceeasi casa. Ideal in locatii cu clima calda, gen Spania, dar se poate si in Romania noastra cu ierni geroase J

Pana la urma prietenii aia cei mai dragi si cei mai de anduranta sunt persoanele care devin cumva familia ta, nu? Si atunci de ce sa nu te bucuri la maxim de ei?

Sigur, nu cat timp ai inca copii mici in casa (don’t tempt me!), ci dupa ce si-au luat zborul astia.

Sigur, asta nu e musai valabil pentru cei care fac sex ca iepurii, la cupluri ma refer, dar pentru restul, ce ziceti?

Fezabil?

Utopic?

Tentant?