Amatoare de cărți, voie bună, prieteni de nădejde și ghicitori care te pun să gândești, până nu demult trăiam pentru următoarea vacanță. Recunosc, n-am renunțat de tot la apucătura asta, dar în general trăiesc pentru prezent. Acum, aici.

Am doi corcoduși, pe Brioșa Bucuriei și pe domnul Morocănilă, iar scrisul….e un vis de-al meu mai vechi.

Sunt promotor al frumuseții naturale – a se citi fără tocuri, little make-up și sub 5 minute pierdute cu uscatul părului. Declar sus și răspicat că nu prea înțeleg unele forme de artă, că trebuie să mergem la vot și în general să luptăm pentru ceea ce contează, că e bine să fim mai relaxați si să gândim înainte de a acționa.

Îmi plac oamenii care se dezvoltă continuu și care își caută singuri soluții la probleme și asta a fost motivația de a mă apuca de scris aici: am multe momente (aha) când aflu super lucruri și mi se pare aberant că nu le-am știut până acum – așa că m-am decis să scriu aici despre toate gândurile și ideile și faptele reale de care aflu și pe care mi-ar plăcea să le împart cu ființele colorate din jur – adică cu tine.

 

Îmi poți scrie la roxana.penciu.ro at gmail.com

Sau îmi poți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook: roxanapenciu.ro (de altfel, și un like îmi poți lăsa tot aici, much appreciated :))

 

Gânduri colorate și alegeri inspirate!